Nieuwe drone geleverd.

Gepubliceerd op 18 maart 2024 om 16:29

18 Maart 2024.

Vandaag mijn nieuwe drone DJI Air 3 ontvangen. Mijn huidige drone DJI mavic air S2 mag weer in de verkoop. De Air 3 heeft beter film en fotografische eigenschappen. Ook is de levensduur van de batterijen in een stuk beter. Voorheen vloog ik maximaan 25 minuten met een batterij en nu met mijn huidige setup 48 min per batterij. En hier heb ik er 3 van, dus hier kunnen we een tijdje mee vooruit.

Ik heb meteen de opleiding vernieuwd, nu ben ik het bezit van A1-A3 / A2.

 

De DJI Air 3 markeert een significante vooruitgang in de dronewereld, vooral door de combinatie van video- en fotografiecapaciteiten.”
De foto’s van 48 megapixel zijn weliswaar van een kleine sensor afkomstig, maar toch zijn de beelden van hoge kwaliteit. Daarbij is het telebereik ‘best aardig’. “Met de toevoeging van de 70mm-lens ontstaan nieuwe mogelijkheden voor compositie en perspectief in de lucht.”
De Air 3 blinkt uit met zijn video- en trackingcapaciteiten. Ook biedt hij een zorgeloze en veilig vliegervaring dankzij z’n vele sensoren.
Voor wie is deze drone bedoeld? Volgens mij niet per se voor de fotograaf, daarvoor heeft hij wel erg veel videosnufjes aan boord. De doelgroep is eerder de videograaf die ook wel eens een foto maakt. Voor sommige fotogenres is de drone zeker te overwegen. Denkt daarbij aan de trouwfotograaf die af en toe een indrukwekkende groepsfoto vanuit de lucht wil maken. Die kunnen de – aanzienlijke – investering zo op termijn terugverdienen.


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.