Blog berichten

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn fotografie blog! Hier vind je mooie locaties waar ik ben geweest, handige fotografie tips, reviews van producten, inspiratie en veel meer.

 

Ontdek de wereld van beeldverhalen en visuele creativiteit op mijn fotografieblog. Ik ben gepassioneerd door het vastleggen van bijzondere momenten en het delen van inzichten over de kunst van fotografie.

 

Blogcategorieën:

  • Inspiratie: Laat je inspireren door prachtige beelden en verhalen achter de foto's die we vastleggen. Ontdek hoe de magie van het moment wordt vastgelegd door mij.
  • Technieken & Tips: Verbeter je fotografische vaardigheden met handige tips en tricks. Van belichting tot compositie, ik deel waardevolle inzichten om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Deze technieken en tips kun je terug zien op de pagina tutorials.
  • Fotoverhalen: Ontdek de verhalen achter de foto's. Elk beeld heeft een uniek verhaal, ik deel graag de emoties en ervaringen die ik heb vastgelegd.

 

Laat een reactie achter! Ik hoor graag van onze lezers. Deel je gedachten, vragen of suggesties in de commentaren.

 

Dank voor het bezoeken van onze blog en geniet van de reis door mijn lens!


Een dagje vogelhut

Vandaag Zaterdag 27-01-2024 maar weer eens een vogelhut geboekt. Deze keer in lille België. Het betreft hier een zeer nette hut met een grote variatie vogels die voorbij komen. 

Lees meer »

Avond in 's-Hertogenbosch

Afgelopen weekend een avondje in 's-Hertogenbosch doorgebracht. Dit tripje stond al lang op de planing maar het kwam er elke keer niet van. Dus het weer gecheckt, dit zag er overigens goed uit, en hup naar Den bosch.

Lees meer »

Eynder Pieck Festeyn 2023

In het weekend van 16 en 17 december 2023 was het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind weer omgetoverd tot een waar kijk-spektakel voor jonge en oudere genieters. En het woordje “tover” is bewust en terecht gekozen.

Lees meer »

Roofvogels

Vanmorgen in alle vroegte op pad geweest op zoek naar de grote soorten roofvogels. Wat een geweldige ervaring om deze vogels met spanwijdtes van zo'n 2.5 mtr te zien vliegen

Lees meer »

Herfst in Finland

Afgelopen week een super mooi tripje gemaakt in Finland. De natuur is daar geweldig mooi, het wordt dan ook niet voor niets het land van de duizend meren genoemd.

Lees meer »

Eerste week vliegen met drone

Na een week in het bezit te zijn van de DJI Mavic Air 2 ben ik tot de conclusie gekomen dat dit toch ook wel erg fijn is om te doen. Je vliegt over gebieden waar je anders nooit het bestaan van had geweten, terwijl je je er al je hele leven woont. 

Lees meer »

Drone gekocht…

Vorige week na veel gelezen te hebben ook maar een drone aangeschaft. Het is de DJI Mavic Air 2 geworden. Heb diverse reviews gelezen, en voor mij kwam deze drone voor mijn doel goed uit de bus. Hat ging mij vooral om de kwaliteit van de sensor. Deze bevat namelijk 48MP sensor.

Lees meer »

Van Esschenven Oisterwijk

In alle vroegte het bedje uit. Het is een kleine 3 kwartiertjes rijden naar Oisterwijk. Maar ook nu was ik eigenlijk wee eens een klein uurtje te vroeg. Mijn Pills app zei nog dat rond 7:10 de zon op zou komen en ik was er alweer om 6:15.

Lees meer »

Strabrechtse heide

Tijdens onze wandeling door de Strabrechtse heide in Heeze kwamen we enkele mooie Roodborstjes en een tweetal buizerds tegen.

Lees meer »