Van Esschenven Oisterwijk

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 16:41

In alle vroegte het bedje uit. Het is een kleine 3 kwartiertjes rijden naar Oisterwijk. Maar ook nu was ik eigenlijk wee eens een klein uurtje te vroeg. Mijn Pills app zei nog dat rond 7:10 de zon op zou komen en ik was er alweer om 6:15.

Auto geparkeerd bij het Fletcher hotel, de straat over steken en je direct bij de vennen. Ik had dus alle tijd om een mooi plekje uit te zoeken.

Het was natuurlijk lekker rustig…. geen andere mensen, honden of iets dergelijks. Enkele ganzen ontwaken. De spechten zijn er wel al op tijd bij, ze timmeren er namelijk al flink op los. Wat heerst er hier toch een natuurlijke rust, heerlijk.

 

Na een tijdje druk gefotogreerd en diverse plekjes te hebben bezocht houd ik het een beetje voor gezien. De zon is al royaal boven de horizon en het begint ook drukker te worden met joggers en mensen die hun hondje uit aan het laten zijn. Ik ben zeker tevreden al had ik op een beetje spannendere lucht gehoopt. Dit zou mooi met de nevel zijn geweest. Dit doen we een volgende keer dan maar weer. 

 

 

Terug lopend naar de auto nog enkele foto’s gemaakt van mooi ganzen die mooi door de nevel op zoek zijn naar een lekker ontbijtje. En dit laatste ga ik nu ook ergens scoren.

Voor deze foto’s te kunnen nemen heb ik gebruik gemaakt van:

  • Nikon Z6 – II
  • Nikon 24 – 70 mm objectief
  • Leofoto LS-223C Ranger (statief)
  • Nisi 10 stops filter
  • Nisi grijsverloop filter
  • Nisi polarisatie filter
  • Afstandsbediening

 


Zie onderstaande map voor de locatie.


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.